Vleesgroothandel, Abbatoir Anderlecht

Kwaliteitsvarkens

Om onze klanten hoogstaand varkensvlees te kunnen garanderen werkt Amnimeat uitsluitend met enkele vooraanstaande leveranciers. Hierdoor kunnen wij niet alleen waken over de kwaliteit van ons vlees, ook de veiligheid blijft gewaarborgd aangezien wij van elk varken op onze snijtafel de oorsprong en stamboom kennen.

Brasvar

In de velden van het landelijke Nevele wordt het BRASVAR’ken van vroeger gekweekt. Voor het BRASVAR’ken worden ambacht en innovatie op een duurzame manier gecombineerd met als enig doel om varkensvlees van pure topkwaliteit tot bij de consument te brengen.

Het BRASVAR’ken onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke kwaliteit en smaak. BRASVAR is de favoriete keuze van de ambachtelijke slagers, sterrenchefs en hobbykoks.

www.brasvar.be

Vitaproject

Het lekkere en mals varkensvlees van Vitaproject is het resultaat van een doordacht en streng gecontroleerd productieproces. Alle varkens onder het Vitaproject label worden geboren in België op boerderijen erkend en gecontroleerd door Vitaproject en door inspecteurs van een onafhankelijk instituut.

Vitavarkens worden gekweekt in een gesloten stalencircuit. In de stallen krijgen de varkens meer lig- en loopruimte. Bovendien zorgt een gesloten circuit, waarbij de dieren van geboorte tot slacht op hetzelfde bedrijf blijven, ervoor dat de ziekte-insleep minimaal is.

Vitaproject streeft naar een zo laag mogelijk medicatiegebruik en kiest voor geneesmiddelen op basis van natuurlijke producten. De laatste drie maanden voor slacht worden geen antibiotica meer toegediend. Op die manier is het vlees volledig vrij van residuen.

www.vitaproject.be