Vleesgroothandel, Abbatoir Anderlecht

Historiek

Wat 25 jaar geleden begon als een klein familiebedrijf is vandaag uitgegroeid tot een middelgrote onderneming waarin veertien vakmensen zich elke dag inzetten om u het beste varkensvlees te kunnen bezorgen.

Het verhaal van Amnimeat start in 1990, wanneer Frank De Brabandere en Claire Bekaert beslissen om samen de familietraditie van vleesverwerking verder te zetten. Vanaf dag één zijn voedselveiligheid, hoge kwaliteit en eerlijke prijzen de sleutelwoorden voor Amnimeat. Ons constante streven naar producten van de hoogste kwaliteit is ook de klanten niet ontgaan. Terwijl er in het eerste jaar 400 varkens per week werden verwerkt, is dat aantal ondertussen opgelopen naar 1200.

Claire Bekaert

Frank De Brabandere

Veilig en kwalitatief varkensvlees komt natuurlijk niet vanzelf. Constante waakzaamheid is geboden. Zo werd de werkplaats volledig heringericht om ook na 25 jaar nog steeds aan de meest strenge hygiëne en veiligheidsnormen te kunnen voldoen.

Ook vandaag, bijna een kwart eeuw na haar ontstaan, heeft Amnimeat haar oorspronkelijke waarden niet uit het oog verloren. Voedselveiligheid, hoge kwaliteit, dierenwelzijn en eerlijke prijzen blijven onze topprioriteit.